Lost arc – preview

0
Lost arc – preview

Igra kojoj se od prvog video trailera veselim kao Abi čokoladi. Na prvu se jasno vidi da je sam stil igre izometrični action combat, koji naravno uzore uzima iz Diabla. Uz sam video trailer, postoje i official game traileri, iz kojih se jasno može zaključiti da, osim što im je Diablo i više nego uzor, im je cilj i da budu bolji od njega. Od samog combat sistema, koji će koristiti trinity sustav, kombiniranjem skillova iz 3 ranka, koji svaki imaju 7-8 spellova, od kojih biranjem po jednog iz svakog ranka stvarate svoje jedinstvene skill kombinacije. Vizualni stil ekstremno podsjeća na spomenuti Diablo, što može biti veliki plus, ali isto tako i veliki minus.

Sama igra se isto tako definira kao klasičan MMO gdje osim standardnog raidanja po dungeonima postoje plovidbe brodovima, pecanje riba, pa i građenje kuća. Iako još ne postoje specifični datumi za open ili closed betu, sam hype oko same igre je više nego zavidno velik, iako se isti bazira samo na osnovu već spomenutih trailera i developer prezentacija, što se, iz iskustva, često znalo pokazati da to i nije tako dobro kako izgleda.

Što se tiče ove igre, moje osobne nade su da neće biti takav slučaj. Uz sve spomenuto i viđeno, pred nama je u budućnosti definitivno veliki potencijalni hit o kojem ćemo vas informirati čim dobijemo nove informacije. A do tada nas skupa s vama čeka konstantno provjeravanje Youtubea, official sitea i ostalih izvora informacija.

kiki_autor

Ostavi komentar »