Obsidian i Paradox zajedničkim snagama najavili Tyranny

0
Obsidian i Paradox zajedničkim snagama najavili Tyranny

Dvije razvojne tvrtke poznate po odličnim RPG i RTS naslovima najavile su novi roleplay naslov pod nazivom Tyranny. Radi se o svijetu koji je razrušen borbom između dobra i zla u kojoj je bitka već završila, a zlo pobjedilo. Zemljom protkanom beskonačnim borbama upravlja overlord Kyros, a igrači će zaigrati Tyranny kao jedan od njegovih podanika.

Igra će predstaviti nelinearnu strukturu napretka kroz istraživanje svijeta, interakciju s lokalnom populacijom te primjenom vlastite snage, ali i straha – bar tako kažu.

Prije četiri godine, nadali smo se kako će se igrači još jednom pronaći u klasičnom RPG naslovu s bogatom pričom – srećom odgovor je bio iznimno pozitivan. Od onda je RPG žanr dobio fenomenalne naslove poput Pillars of Eternity, Wastelandsa, Divinity: Original Sina… a mi i dalje nastavljamo na razvoju RPG stila kakvog krojimo od osnutka Obsidiana u 2003-oj.

– Feargus Urquhart, Obsidian CEO

Obsidian je partner čiji razvoj, dizajn i ideali savršeno odgovaraju našima te smo uključeni u razvoj Tyrannya od samog početka i ponosni smo što skupa radimo na ovako jedinstvenom svijetu. Ovo će definitivno snažno označiti Paradox kao pripadnika RPG žanru i smatramo ih idealnim partnerom u zajedničkom putovanju kroz isti.

– Fredrik Wester, Paradox Interactive CEO

Tyranny je najavljen za 2016., a trailer možete pogledati niže.

Ostavi komentar »